Recently printed

verbinder no. 40

Read now the anniversary edition 
containing these highlights:

Unique: binder at the fairs
Individual: binder customer-specific solutions.
Successful: 15 years binder China.

More Flip-through online

Digital and printed

New catalogues and brochures

You can find brand new catalogues and brochures in different languages for download. Find out more about our portfolio.

goto download-center

Power

Nieuw product voor 2016: RD24 flensinsteekconnector met centrale bevestiging

Binder heeft zijn assortiment voor hoogvermogen connectoren uitgebreid met de RD24 flensinsteekconnector met centrale bevestiging. Door de robuuste uitvoering en compacte afmetingen is deze power connector uitstekend  geschikt voor toepassing in de machinebouw. De nieuwe power connector biedt diverse toepassingsmogelijkheden, met name bij grote wanddikten. Afgezien van de variabele toepassingen, biedt hij ook het voordeel van een eenvoudige montage met lagere montagekosten.

Meer

M12-S / M12-T

Nieuw product voor 2016: M12 power flensconnector

Voor de automatiseringstechniek biedt Binder nu de nieuwe M12 power flensconnector met kunststof huis. Het gaat om voorgemonteerde flensconnectoren en -pluggen met S- en T-codering voor gebruik bij hoge vermogens. Het huis uit PVC volgens UL-norm valt op door een goede stripbaarheid en een hoge chemische bestendigheid. Door de gekrimpte draad beschikt de M12 flensconnector over lage doorgangsweerstanden. De connector wordt standaard geleverd met een draadlengte van 200 mm, verdere lengten zijn op aanvraag leverbaar.

Meer

We are Binder.

Wij zijn Binder.

verbinder no. 40
Read now the anniversary edition
containing these highlights:

Unique: binder at the fairs
Individual: binder customer-specific solutions.
Successful: 15 years binder China.
meer

Aanstaande beurzen

more exhibitions

Electronics & Applications

30. mei 2017 - 01. jun 2017 - Utrecht, Netherlands

Over ons

De firma Franz Binder GmbH & Co. Elektrische Bauelemente KG is marktleider op het gebied van ronde connectoren en een traditioneel familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door sterke waarden. Wereldwijd zijn 1.400 medewerkers werkzaam, 750 van hen op het hoofdkantoor in Neckarsulm. Binder heeft vestigingen in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Nederland, Zweden, China, Singapore en de VS. 

 

 • Specialist

  Als specialist voor de productie van diverse industriële connectoren alsook inbouw- en kabel-connectoren voor de automatiseringstechniek, ligt zijn kracht in de individuele ontwikkeling, constructie en geautomatiseerde productie van connectoren volgens de eisen van de klant.

 • Assortiment

  Het assortiment aan connectoren is groot. Het varieert van miniatuur-connectorentot meerpolige machine-connectoren. Binder connectoren worden onder andere gebruikt in de meet-, stuur- en regeltechniek en de automatisering.

 • Betrouwbaarheid, kwaliteit, verantwoordelijkheid

  Binder, een bedrijf gekenmerkt door traditionele waarden, staat voor absolute betrouwbaarheid ten opzichte van klanten, medewerkers en leveranciers. Kwaliteit bepaalt de dagelijkse activiteiten. Verantwoordelijkheid voor de medewerkers en communicatie op gelijke voet zijn onderdeel van de bedrijfsfilosofie.

 • Blijf in contact

  Hier kunt u de juiste connector vinden in de intuïtieve productzoekfunctie, in de"Connector" bladeren, de nieuwste films bekijken of Binder op Facebook bezoeken.

BETROUWBAARHEID...

... staat voor traditionele waarden die vaak in onze snelle, prestatiegerichte, soms onpersoonlijke samenleving vaak worden genegeerd.

KWALITEIT...

... is de essentie van het merk van ons bedrijf en bepaalt onze dagelijkse handelingen.

VERANTWOORDELIJKHEID...

... nemen, tonen en leven. We voelen ons ervoor verantwoordelijk dat we samen onze doelstellingen bereiken.