01.04.2017

Nieuw product: M5 afgeschermde, aangegoten kabelinsteekconnector

Back

Ongestoorde overdracht van data door goede dempingswaarden 

Als een van de vooraanstaande ondernemingen bij de ontwikkeling en productie van connectoren staat Binder voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van  medewerkers, klanten en dienstverleners. Wij richten ons naar de wensen van onze klanten en ontwikkelen, construeren en produceren de gewenste producten. Daar onze producten bij ons centraal staan bij wat we doen, gaat onze aandacht steeds uit naar verdere ontwikkelingen. 

Op het gebied van de automatiseringstechniek voor wat betreft sensors en actuatoren biedt Binder u nu nieuwe kabelinsteekconnectoren. Met name deze toepassingen verlangen bijzonder dichte connectoren en daar is de nieuwe M5 connectoren uit de Binder 707 serie bij uitstek geschikt voor, want met de 360-graden afscherming voldoen zij aan beschermingsgraad IP67. De dempingswaarden van 60 dB in een bereik van 1 GHz maken een ongestoorde dataoverdracht mogelijk. 

 

Bijzonderheden:

  • 360-graden afscherming
  • Ongestoorde dataoverdracht door dempingswaarden van 60 dB in een bereik van 1 GHz
  • Verdere toepassingsmogelijkheden bij sensor-, transport- en opslagtechniek 
  • 3- en 4-polig onderling compatibel
  • Naar klantenwens configureerbaar

 

Voor al uw vragen?

Staan onze contactpersonen u graag ter beschikking. U kunt de M5 kabelinsteekconnector nu al bij ons bestellen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.