01.11.2016

Nieuw product: connector voor medisch gebruik

Back

Felle kleur voor het snel vaststellen van verontreiniging

Als een van de vooraanstaande ondernemingen bij de ontwikkeling en productie van connectoren staat Binder voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van  medewerkers, klanten en dienstverleners. Wij richten ons naar de wensen van onze klanten en ontwikkelen, construeren en produceren de gewenste producten. Daar onze producten bij ons centraal staan bij wat we doen, gaat onze aandacht steeds uit naar verdere ontwikkelingen. 

Het Binder-productaanbod werd onlangs uitgebreid met extra ronde connectoren: de grijs-witte connectoren van de erkende series 620, 720 en 770 zijn optimaal geschikt voor toepassing in Medical, Home Care en Industrial. Zij worden gebruikt wanneer felle connectoren nodig zijn. Dankzij hun kleur zijn ze uitstekend te integreren in felle behuizing en maakt het gemakkelijk om verontreinigingen vast te stellen. Het robuuste polyamide 66, waaruit de connector vervaardigd is, kenmerkt zich door een hoge maatvastheid en stevigheid, alsook een hoge resistentie tegen ontsmettingsmiddelen op basis van acetaat en alcohol. In de handel gebruikelijke medische connectoren hebben vaak een hele waaier aan eigenschappen die voor veel toepassingen niet nodig zijn. Onze connectoren van de series 620, 720 en 770 in RAL 9002 zijn daarom een interessant en voordelig alternatief. 

 

Details:

  • Connector in felle grijs-witte kleur (gelijkaardig aan RAL 9002) voor het gemakkelijker vaststellen van vervuilingen
  • Robuust materiaal uit PA66 met een hoge maatvastheid en stevigheid
  • De toepassingsgebieden zijn Medical, Home Care en Industrial, hoofdzakelijk in apparaten die een felle connector nodig hebben
  • Voordelig alternatief voor de klassieke medische connector bij eenvoudige vereisten
  • Intuïtief te hanteren snap-in- rep. bajonetvergrendeling
  • Uitvoeringen in kleur zorgen voor optische herkenning en verhinderen een foutieve verbinding

 

Voor al uw vragen?

Staan onze contactpersonen u graag ter beschikking. U kunt de connector voor medisch gebruik nu al bij ons bestellen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!